LA MEVA PROPOSTA: ENS ATREVIM A MIRAR LA NOSTRA VULNERABILITAT?

T’ha passat alguna vegada trobar-te en una situació on clarament tens dos discursos interns? Per exemple, abans de fer una trucada o d’enviar un mail: hi ha una veu en tu que vol quedar bé i t’anima a trucar o enviar el correu i una altra veu que fins i tot ho desaconsella? O ha sentit l’impuls de fer alguna cosa immediatament i alhora tenir la sensació que no tens temps, que estàs massa ocupat /da?

Aquestes són les nostres diferents parts o personatges que formen el nostre Equip Interior. Cada personatge o part s’expressa des d’un punt de vista concret, té la seva pròpia manera de pensar, de sentir, de comportar-se i observar i transmet una energia i forma particular d’expressar-se. Cada personatge és un patró de comportament que hem desenvolupat durant la nostra vida. I vol protegir, des de la seva perspectiva / creença, la nostra Vulnerabilitat. És a dir, som el fill / filla que acompanya la seva mare a el metge i al cinema o el pare / mare que estudia amb el seu fill o l’amic/ga que escolta un problema o el professional que vol donar el millor de si.

En cada situació social l’individu exerceix “personatges” diferents, usant diferents màscares: és amable i somriu com un “bon nen”, és groller amb qui li crida en un embús, actua amb indiferència amb alguns i passa per tonto amb altres.

La meva proposta és explorar amb el coaching aquests diferents aspectes de nosaltres mateixos amb absoluta senzillesa i naturalitat. És fer créixer el lideratge que comença en nosaltres mateixos. És acceptar la nostra Vulnerabilitat i viure-la com un regal. Per a això és important entendre com funciona el nostre Equip Interior.

Naixem vulnerables i els nostres “personatges”, que han aparegut de forma natural, en relacionar-nos, es posen en marxa cada vegada que posem la nostra Vulnerabilitat en perill, exposant al nostre entorn.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

💬 ¿Necesitas ayuda?
Scan the code