Hola! Soc la Mònica.

Descobreix el poder transformador: pedagoga, coach, terapeuta i experta en relacions personals. Suma't al camí cap a l'autenticitat i el benestar.

El meu camí d'aventura, meditació i aprenentatge: Trobar l'essència i transformar el diàleg interior.

Soc la Mònica Jal Mora, soc una persona fidel, constant, alegre, afectuosa, pacient, agraïda i natural i procuro afrontar les situacions tal com venen. M’agrada la muntanya i la natura. El meu gran repte és viure conscientment i en pau cada moment de la vida. Crec profundament en la capacitat de cada persona de transformar-se, crear-se de nou, reinventar-se i superar-se.

Professionalment, m’he dedicat durant més de 30 anys a l’educació. Sempre he tingut interès especial pels aspectes socials. Vaig col·laborar durant 7 anys en diferents projectes a l’Àfrica i posteriorment a Barcelona he treballat amb nois amb risc d’exclusió social. Paral·lelament, després de formar-me, vaig començar a treballar com a coach, ja que la meva passió és treballar amb les persones.

Anys d'experiència
+
Hores de consulta
Històries d'èxit

Connexió amb mi i amb els altres: Benestar i il·lusió.

Soc la Mònica Jal Mora, vaig néixer a Barcelona el 29 de juliol de 1965 però al cap de 15 dies ja era de camí als Pirineus, a Urús, un poblet que, en aquella època, ni sortia als mapes…. Actualment, visc a Terrassa, a prop de la natura.

Vaig  col·laborar en un projecte a Guinea Equatorial i posteriorment vaig anar com a cooperant i professora durant dos anys al  Benin.

El meu primer treball en el món de l’educació el vaig començar  amb les noies que es preparaven per  competir a les Olimpíades del 92 en l’especialitat de gimnàstica rítmica.

​Posteriorment, vaig treballar  25 anys a la Salle Bonanova com a tutora, coordinadora de cicle, cap d’estudis i coordinadora psicopedagògica.

Va ser arran de treballar amb alumnes amb dificultats en la gestió de les emocions que vaig connectar amb el món del coaching. Des d’aleshores, em va engrescar tant,  que vaig formar-me i certificar-me com a coach de vida co-activa.

La meva formació com a coach individual es va completar  formant-me en:

Què diuen els clients?

“T'agraeixo la sessió d'ahir especialment, ja que m'he quedat molt més en pau amb mi mateix, no sé, una sensació estranya.... però molt bonica”
JMS
"Normalment evitava aquest tipus de situació, i després de parlar amb tu he pogut preguntar-li sense por, sense palpitacions en mi estómac!"
ASS
"Trobo a faltar les nostres sessions ..."
FMV
"Ets una persona excepcional, i a part del teu esforç continuo desenvolupant la teva llavor ....""Eres una persona excepcional, y a parte de tu esfuerzo continúo desarrollando tu semilla ...."
CAP

Col·laboracions

Enfocament personalitzat per a cada client

Estàs llest per a prendre el control de la teva vida i embarcar-te en un viatge de creixement personal? No esperis més, reserva la teva cita avui mateix i deixa'm ajudar-te a descobrir el teu màxim potencial i aconseguir la plenitud que mereixes.

💬 ¿Necesitas ayuda?
Scan the code