CINC PASSOS PER GUANYAR CLIENTS

Sabem que augmentar el nombre de clients és un repte i una necessitat laboral. Comparteixo amb tu cinc “passos” que a mi m’han ajudat.

(1) Escolto activament el meu diàleg interior; és a dir, em pregunto :

– què vull?

– què em fa por?

– quin és el primer pas?

– quins són els possibles obstacles?

(2) Faig front a les meves pors i resolc el meu conflicte intern que es genera en sortir de la meva zona de confort escoltant el meu diàleg interior.

(3) Estic connectada amb la Vulnerabilitat i accepto ser vulnerable: ser autèntica i estar connectada amb mi mateixa i amb el meu entorn. Deixo de lluitar contra ser vulnerable i prenc consciència que el que em fa patir és el que jo mateixa em dic, no les circumstàncies.

(4) Faig periòdicament un treball d’introspecció per centrar-me en qui sóc i què tinc, la meva situació i quins són els meus objectius professionals. Es tracta de crear Valor, comunicar Valor i lliurar Valor.

(5) Tinc definit el meu client ideal i quin benefici s’emporta el meu client quan treballem junts.

(6) Poso em marxa d’acord amb les respostes del punt 1.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

💬 ¿Necesitas ayuda?
Scan the code