5 CLAUS PER ARRIBAR A UNA POSICIÓ SÈNIOR AMB SATISFACCIÓ

Aconseguir superar reptes professionals i arribar a una posició sènior amb satisfacció requereix una combinació d’habilitats, actitud i perseverança. Cinc claus per aconseguir-ho són:

  1. Desenvolupa habilitats i coneixements sòlids:

Això implica invertir en formació i adquirir habilitats rellevants per al teu camp. És imprescindible estar al cas de les últimes tendències i tecnologies et donarà la confiança necessària per abordar reptes més grans. I aquesta confiança la transmetràs al públic-client. 

  1. Cultiva la resiliència:

Qualsevol èxit ens fa passar i superar obstacles i moments difícils. La resiliència és la capacitat de recuperar-se d’aquests reptes. Mantingues una actitud positiva, aprèn de les teves derrotes i mantingues el teu enfocament en els teus objectius professionals a llarg termini. La resiliència et permetrà superar els obstacles sense desanimar-te.

  1. Estableix objectius clars i plans de carrera:

Necessitem defineix els teus objectius professionals a llarg termini i crea un pla de carrera per aconseguir-los. Divideix-los en etapes més petites i específiques que et permetin progressar gradualment. Tenir una visió clara del que vols aconseguir et guiarà a prendre les decisions i passos adequats per arribar-hi.

  1. Crea xarxes professionals efectives:

La construcció de relacions amb altres professionals és fonamental. Connecta amb mentors i persones amb més experiència que puguin donar-te orientació i consells. A més, participa en xarxes professionals i grups de la teva indústria per ampliar la teva xarxa. Les relacions i les connexions poden obrir portes a noves oportunitats professionals.

  1. Assumeix nous reptes i responsabilitats:

No tinguis por de sortir de la teva zona de confort. Busca oportunitats que et desafïin i et permetin créixer. Assumeix nous projectes o responsabilitats, encara que siguin fora de la teva zona de coneixement actual. Això no només et fa més versàtil, sinó que també mostra la teva disposició a assumir reptes, cosa que pot ser atractiva per als teus superiors.

La clau més important per arribar a posicions sènior amb satisfacció és la teva dedicació i passió per la teva carrera. Amb l’enfocament adequat, la resiliència i la determinació, pots superar els reptes professionals i assolir els teus objectius amb èxit.

Jordi Torres i Ferrer: L’Emprenedor Digital de Girona

Jordi Torres i Ferrer, un gironí apassionat pel món digital, és un exemple destacat d’èxit en l’àmbit de la tecnologia i la innovació. Va créixer a Girona, en un entorn on les oportunitats en el camp de la tecnologia eren limitades. No obstant això, va seguir la seva passió i va perseguir els seus somnis.

Després d’obtenir el seu títol en enginyeria informàtica, Jordi va enfrontar-se a la dificultat d’entrar en la indústria tecnològica com a desenvolupador. Va iniciar la seva pròpia empresa de desenvolupament de software a Girona, amb pocs recursos i clients. Va haver de treballar de valent per crear una xarxa de clients i guanyar-se la confiança del mercat.

Amb el temps, la seva empresa va créixer i es va convertir en un referent en el desenvolupament de software personalitzat. Jordi va ser pioner en la creació d’aplicacions mòbils i va adaptar-se ràpidament als canvis tecnològics. Avui en dia, la seva empresa és reconeguda a nivell nacional i internacional, i ha contribuït a la creació d’aplicacions d’èxit utilitzades per milions de persones.

Marta Vila i Roig: L’Educadora Social de Tarragona que Canvia Vides

Marta Vila i Roig és una educadora social que ha fet una diferència significativa a la seva comunitat a Tarragona. Va créixer en un entorn amb reptes socials i va ser motivada per ajudar altres persones a superar les adversitats que havia experimentat ella mateixa.

Després d’obtenir el seu títol en treball social, va enfrontar-se a la manca d’oportunitats laborals en un camp tan necessari com l’educació social. Va començar treballant com a voluntària en organitzacions locals i va aconseguir guanyar experiència i fer connexions amb altres professionals del sector.

Amb una passió inquebrantable per millorar la vida dels altres, Marta va fundar la seva pròpia organització no governamental, “Somriures Solidaris”, a Tarragona. A través d’aquesta entitat, ha proporcionat suport i recursos a nens i famílies en situacions de vulnerabilitat. Marta ha superat la manca de finançament i recursos per garantir que la seva missió sigui un èxit.

Avui en dia, “Somriures Solidaris” té un impacte positiu en la comunitat de Tarragona, ajudant a canviar vides i oferint oportunitats als qui més ho necessiten.

Les històries d’èxit de Jordi Torres i Marta Vila ens recorden que la passió, la determinació i la voluntat de superar els obstacles poden portar a la creació d’empreses i projectes que no només prosperen, sinó que també fan una diferència significativa en les comunitats locals. Són exemples inspiradors de vida i superació que mereixen ser reconeguts i celebrats.

Segueix-me a les xarxes socials:

Contacta’m:

  • monicajalcoach@gmail.com

Orientació individual  |  Orientació parelles  | Coaching Equips  |  Formacions  |  Mònica Jal Coach

💬 ¿Necesitas ayuda?
Scan the code