TREBALLANT AMB ELS NOSTRES PERSONATGES O MÀSCARES

És un regal prendre consciència de les “màscares ” amb les que ens identifiquem. Si descrius com ets, coneixeràs els teus personatges mes actius, amb els que de forma inconscient t’identifiques.

Com que, jo sóc comunicativa, o sóc sociable no m’importa que em defineixin així perquè tinc un personatge complaent molt actiu, a qui li agrada estar pendent dels altres i mostrar-se propera i agradable.

Per contra dir que sóc autoritària encara em fa sentir incòmoda. I és que la meva veu autoritària l’he rebutjat durant molts anys de la meva vida.

El dia que vaig descobrir que necessitava una màscara autoritària no va ser fàcil d’acceptar. Ara sé que em protegeix de no dir alguna cosa del que després em puc penedir.

A més vaig adonar-me de l’existència d’un altre personatge que m’anima a expressar-me fins i tot en situacions incòmodes.

Com gestionar els nostres personatges ocults o rebutjats? Quan descobrim dues màscares oposades acceptem la més activa i fem créixer la màscara rebutjada, adquirim noves eines per relacionar-nos amb els altres, establim un equilibri sa de forces en el nostre interior i ens acceptem tal qual som, sabent que tots els personatges portem la llavor de dues polaritats oposades en el nostre interior que només busquen protegir-nos.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

💬 ¿Necesitas ayuda?
Scan the code