Mònica Jal Mora

Mònica Jal Mora

RENOVA'T I BRILLARÀS.

Especialista en sèniors +45

Benvingut i benvinguda al camí cap a la teva millor versió!

Soc pedagoga, coach i terapeuta especialitzada a acompanyar-te en aquesta etapa única de la vida, on el benestar i la il·lusió es converteixen en el nostre destí compartit.

Dues propostes per fer els canvis entre 2 o 3 mesos.

REINVENTA’T: acompanyament PER A UNA VIDA PLENA a partir dels 45.

Deixa enrere les presses, la “carrera contra rellotge” per tenir temps i viu amb propòsit.

Si vols posar fi a la cursa inacabable del dia a dia, aturar el rellotge i trobar temps per a tu, aquest acompanyament s’ajusta a la teva situació. És el moment de donar sentit a cada pas que donem, a cada decisió que prenem.

PREPARAT PER A LA PREJUBILACIÓ I JUBILACIÓ.

La prejubilació i la jubilació són nous començaments, però sabem que també poden generar inquietud. Amb el meu suport, transformarem aquesta etapa en una oportunitat d’il·lusió i renovació.

Accepta les pèrdues, sense resignació.

L’edat pot imposar-nos pèrdues, però jo estic aquí per mostrar-te que podem abraçar-les amb serenitat i optimisme. Cada canvi és una porta que s’obre cap a noves possibilitats.

Una experiència completa i enriquidora.

El meu acompanyament va més enllà de les sessions. T’oferiré material visual i escrit perquè aprofundeixis en el teu creixement personal. Compartirem aquest viatge emocionant amb un acompanyament continu, sempre al teu costat.

Descobreix una vida plena i positiva.

Vull que la teva vida estigui plena de sentit i felicitat. Si vols viure en benestar i connectar amb la teva veritable essència, ha arribat el moment d’iniciar aquest camí amb el meu acompanyament.

Comença el teu viatge interior ara.

Si vols saber més sobre aquest servei únic i començar a explorar els beneficis d’un acompanyament personalitzat, no dubtis a posar-te en contacte amb mi. Aprofita aquest moment per a tu i desbloqueja tot el teu potencial. Jo ja he fet aquest camí, et puc conduir en aquest viatge.

IMPULSA LA TEVA CARRERA: acompanyament PER A SÈNIORS que BUSQUEN FEINA.

Prepara’t per al canvi.

Si busques feina i creus que és difícil, si sents que la situació actual et sobrepassa, si et falta energia per fer la darrera etapa del camí professional, posa’t en contacte amb mi.

La millor versió de tu t'espera, comencem a crear-la ara mateix!

Has arribat al moment perfecte per a un nou començament! Si et trobes en una etapa de canvi laboral, et convido a descobrir el teu potencial ocult i brillar amb tota la teva experiència i saviesa acumulada.

La teva força rau en la teva experiència professional, els teus contactes, el teu compromís i la teva fidelitat als valors en els quals creus. Amb la meva ajuda com a pedagoga, coach i terapeuta, t’acompanyaré pas a pas en aquesta nova ruta cap a l’èxit professional. Jo he fet aquest camí de la renovació i el canvi. Sé el que implica.

Descobreix el teu veritable Propòsit Professional.

En aquest primer apartat, ens endinsarem en una reflexió profunda per aclarir què vols realment en la teva vida professional. Descobriràs el teu veritable propòsit i les teves passions, alliberant el teu potencial per aconseguir una carrera satisfactòria i significativa.

Passos per a la Renovació professional.

Ara que tenim clars els teus objectius, en aquest apartat definirem els passos concrets que cal prendre per a la teva renovació professional. Et guiaré en el desenvolupament d’un pla d’acció efectiu per a obtenir les teves metes amb confiança i determinació. Deixarem enrere les creences que ens limiten.

Modernitza el teu Currículum: destaca en el mercat laboral.

En aquest apartat, treballarem per modernitzar el teu currículum i ressaltar les teves habilitats i experiències clau. Aprendràs com destacar en el mercat laboral actual i captar l’atenció de les persones reclutadores.

Afronta els desafiaments amb seguretat.

En aquesta secció, treballarem en les estratègies per superar els desafiaments que puguin sorgir en el teu camí. Et dotaré de les eines necessàries per afrontar els canvis amb seguretat i posar en pràctica el teu potencial al màxim.

Reinventa't professionalment i brilla amb confiança.

En l’últim apartat, celebrarem el teu creixement i renovació professional. Et mostraré com mantenir la motivació i la confiança en el teu futur, brindant suport continu al llarg del teu recorregut perquè puguis brillar amb tot la teva esplendor. Planificarem un pla d’acció i estratègies que ens ajuden a continuar endavant.

No esperis més per aconseguir el futur professional que t'imagines.

Contacta amb mi i comença avui la teva Ruta cap al teu futur professional.

💬 ¿Necesitas ayuda?
Scan the code